26 December, 2010

Photo Contest : My Bestfriend Forever!!

klik lah gambar ni kalau nak join contest.

ini first time aku masuk contest orang buat. dah takde kerja kan. aku join lah. dah bosan sangat. aku memang hari hari pun takde kerja. tiap-tiap hari duduk rumah apa buat? makan, tidur, berak. tu je lah yang aku tau. huaaa. ok. tak kelakar. so, mari kita mulakan!!


aku yang paling hujung sekali tu hahh. yang paling tak comel. hukhuk.


1. Mula berkawan sejak tahun berapa?
okkay. meh aku cerita sikit. ehhem. yang sebelah aku tu kawan yang paling aku rapat sekali. yang pakai tudung hitam tu. start kenal masa tadika dah. tapi start berkawan masa tingkatan 1 iaitu tahun 2008. yang kat depan tu pun aku rapat since tingkatan 2 iaitu tahun 2009. kenal dia masa sama tusyen darjah 6. dia pindah kelas kitaorang sebab result dia bagus. kira kitaorang kelas depan lah, walaupun aku rasa aku lah yang paling tak berapa nak cerdik dalam kelas tu.


2. Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?
kenapa? sebab dorang dapat simpan rahsia aku. ehh tak, tolak yang kat depan tu lah. sebab dia dah pecah rahsia aku. ada ke patut dia bagitau aku suka kat sorang mamat ni. tapi dia tak bagitau orang lain lah. dia bagitau kat mamat yang aku syok tu je. mau tak mengamuk aku masa tu. 2 hari aku tak layan dia. huahua. tapi lepas tu, dia dah tobat dah. dia dah simpan rahsia aku baik baik kot. tapi takpe, bukan nya dia pecah rahsia kat orang yang aku satu hari berak berapa kali.



hahhhh ada lagi. aku nak letak dua gambar. saja nak menggedik.



1. Mula berkawan sejak tahun berapa?
dua dua pun kawan baik aku. hehh. yang baju hitam senyun nampak gigi tu. biasalah, dia kan bajet gigi dia yang paling cantik dalam dunia ni. ya ampunnn mulut makkk, makin laser noks! ok sambung balik, yang tudung hitam tu, kitaorang memang rapat dari darjah 1 sampai lah sekarang. masa form 1 je tak rapat, sebab dia sekolah kat Sabah. Form 2 baru dia sekolah kat sekolah aku balik. yang senyum nak tunjuk lesung pipit tu, aku rapat dengan dia dari form 1, tahun 2008. walaupun kelas tak sama. tiada penghalang yang dapat menghalang keakraban kami. ceeewwwaahhh.


2. Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?
dorang ni memang satu kepala dengan aku. terutama yang baju hitam tu. dalam kelas memang otak dia lah paling cacat sekali. haha. ampunnn. tapi memang betul, dia je lah yang tahan dengan perangai gila aku ni. depa ni kalau nak sound orang memang depan depan. tak main lah cakap berlapik ni. kalau tak suka, memang dorang tak suka lah.


amacam? memenuhi syarat tak ni? tak kisah pun kalau tak menang. sekurang nya ada jugak contest yang aku masuk. lambat pulak aku join contest ni. 30/12 dah tutup dah. tapi takpe kan tuan punya contest? dah memenuhi syarat dah ni. heheh.

4 comments:

Admiral Hafiz said...

comey2

gud luck ye


Wow! Cantiknya Header Blog ni! Jom undi! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

Nina Zam. said...

@admiral hafiz :
errkkk. comel ke? haha. ye ye. tq. :)

Siti Noraisyah said...

Ok, Siti dah baca..^^
Thanks for joining n gud luck k!

Nina Zam. said...

@Siti Noraisyah :

makasi makasi. hehe

template made by:budakbanyakcakap :)